Home

Bed & Breakfast “De Hebkesberg”

 

Een verblijf in onze gezellige B&B betekent genieten van het landleven.

Uw nachtrust wordt niet verstoord, misschien door een blaffende, verre hond, gesnuif van het vee in de wei of door wat kakelend geruzie in ons kippenhok.

‘s Morgens de dag begroeten op uw privé-terras, een ontbijt met verse broodjes en eitjes. Daarna vroeg op de fiets om de omgeving te verkennen, of lekker lang uitslapen, of lui lezen in de hangmat bij het terras.

“De Hebkesberg” is een appartement in een voormalige boerderij, net buiten het dorpje Bergharen, in het hart van Maas en Waal. Beide rivieren liggen op ca. 5 km afstand.

De Hebkesberg werd ook wel “Nevelenberg” genoemd.

Deze plek is uniek voor Nederland: bos, stuifzandheuvels, polders, waar u kunt vissen, kanoën of wandelen, ‘n grote recreatieplas op loop-/fietsafstand waar u kunt surfen, zwemmen en duiken (diverse duikersfaciliteiten).

Voor tuinliefhebbers: De “Tuinen van Appeltern” zijn op 7 km afstand, evenals verschillende kwekerijen en andere inspirerende tuinen. Langere fietstochten brengen u naar Arnhem (20 km) of Nijmegen (15 km), twee steden die met elkaar wedijveren op het gebied van zowel natuur als cultuur.

Tot ziens in Bergharen!

Reacties zijn gesloten.